HOFT

HOFT

HOFT
Ekskluzīvais dzīvojamais projekts HOFT klusā centra sirdī.
HOFT atrodas Strēlnieku ielā 5, projektā ir restaurētā senā ēkas(fasādes) daļa un mūsdienīgā iekšpagalma ēka. Ēkai 7 stāvi.
Mājā uzstādīti vairāki klusi ātrgaitas lifti, kā arī - ir iespēja iegādāties pazemes autostāvvietas vietu par atsevišķu samaksu(no 70 000 - 100 000 EUR).
Dzīvojamais projekts HOFT - tā ir zaļā dzīvesveida, cieņas pret pilsētas vēsturi un mūsdienu arhitektūras trīsvienība, kur mājas centrālajā fasādē un pagalmā uz terasēm, un papildus konstrukcijām, izmantojot speciālus stiprinājumus, dažādos līmeņos ir izvietoti speciāli audzēti un pilsētvidei pielāgoti skuju koki, tā veidojot privātu dārzu mājas iedzīvotājiem - lidojošo koku māju- kā zaļo oāzi pilsētas centrā.
Ekskluzīvajā HOFT dzīvojamajā ēkā ir izvietoti 43 dzīvokļi ar terasēm, balkoniem vai ar savu teritoriju 1 stāva dzīvokļiem.
Ēkas fasādi un interjeru caurstrāvo projekta galvenā ideja: dabas un pilsētas mijiedarbība, zaļā oāze pilsētas centrā, pašā Klusā centra pašā sirdī - ar skatu uz Art Noveau brīnišķīgajām ēkām. Tuvu gleznainais Kronvalda parks, labākie Rīgas restorāni un muzeji, ērta pilsētas infrastruktūra.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums