Rīga, Centrs, Strēlnieku iela

Lielisks īpašums Klusajā Rīgas centrā

Cena

370 440 €

Platība

176 m2

Stāvs

4/6

Guļamistabas

3

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei plašu dzīvokli prestižajā jūgendstila namu rajonā, Strēlnieku ielā 9. Dzīvoklis ar kopējo platību 176,4 m² atrodas ēkas 4. stāvā un šobrīd tiek izmantots kā birojs, kas sniedz iespēju to pielāgot gan kā investīciju īpašumu, gan arī pārplānot un izmantot kā privātu dzīvesvietu.

Ēka ir pilnībā renovēta – veikta pārsegumu un komunikāciju nomaiņa, uzstādīts moderns lifts, ieviesta video novērošana, kas garantē drošību un komfortu. Dzīvoklim ir autonoma gāzes apkure, kondicionieri un kamīns, kas nodrošina papildu komfortu visos gadalaikos. Ērta piekļuve nodrošināta no divām kāpņutelpām.

Plānojumā ietilpst izolētas un caurstaigājamas istabas, vannasistaba un san.mezgli ir izvietoti atsevišķi. Dzīvokļa logi vērsti uz saulainu un klusu iekšpagalmu.

Apkārtējā infrastruktūra ir lieliski attīstīta – tuvumā atrodas vairāki parki, veikali, kafejnīcas, kā arī pieejams ērts sabiedriskais transports.

Autostāvvietas iespējas: stāvvieta pagalmā uz īpašiem nosacījumiem, maksas stāvvieta uz ielas (Rīgas satiksme), kā arī tuvējā apkārtnē pieejamas maksas stāvvietas.

Lielisks īpašums Rīgas Klusajā centrā!

Broker image

Sazinies ar mums