Rīga, Centrs, Strēlnieku iela

Elegants un izsmalcināts dzīvoklis Rīgas Klusā centra sirdī

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

177 m2

Stāvs

5/6

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei izsmalcinātu un plašu dzīvokli prestižajā Jūgendstila namu rajonā, Strēlnieku ielā.
Dzīvoklis ar kopējo platību 177 kv.m atrodas vienā no ēkas augšējiem stāviem.
Panorāmas skatu uz Alberta ielu no skaistiem arkveida logiem papildina rīta saule, kas apgaismo fasādi un piešķir siltu un maigu gaismu dzīvokļa iekštelpās visas dienas garumā. Dzīvoklis tiek piedāvāts iegādei ar pilnu apdari, iebūvētām mēbelēm un iebūvētu aprīkojumu. Kosmētiskais remonts dzīvojamās telpās tika pabeigts pirms gada.

Plānojumā ietilpst liela plaša ieejas halle, virtuve, dzīvojamā istaba ar kamīnu, kabinets (vai guļamistaba), divas atsevišķas guļamistabas ar logiem uz kluso pagalmu (galvenajai guļamistabai ir sava garderobe atsevišķā telpā), plaša vannasistaba ar logiem, vannu un dušu, viesu sanmezgls, kā arī tehniskās un veļas telpas.
Dzīvokļa logi vērsti gan uz fasādi, gan uz iekšpagalmu.
Dzīvoklim ir divas ieejas — centrālā un uz papildu kāpņu telpa, ar izeju uz pagalmu.
Centrālā ieeja ir caur skaistu kāpņu telpu.
Šī elegantā senā ēka (anno 1910) ir pilnībā renovēta – tai veikta pārsegumu un komunikāciju nomaiņa, remontēts jumts, uzstādīts moderns lifts, kāpņu telpa renovēta pēc vēsturiskajām skicēm. Mājā uzstādīta video novērošana.
Dzīvoklim ir sava autonoma gāzes apkure, gaisa rekuperācijas sistēma, kas nodrošina gan apsildi, gan gaisa kondicionēšanu, papildus ūdens filtrēšanas un atkaltotašanas sistēma, ir kamīns.
Izcila izvēle Jūsu jaunajām mājām Rīgas Klusā centra sirdī.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums