Rīga, Vecrīga, Teātra iela

Penthouse dzīvoklis Vecrīgā

Cena

299 000 €

Platība

125 m2

Stāvs

7/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ekskluzīvs,kvalitatīvi remontēts penthouse dzīvoklis ar mazu terasi Vecrīgā, Teātra ielā, un iespaidīgu skatu uz vecpilsētas jumtiem.
Dzīvokļa kopējā platība 125.4 m2, tajā ir 3 guļamistabas, plaša viesistaba ar kamīnu, virtuve ar visu nepieciešamo virtuves tehniku, 3 vannas istabas.Dzīvoklī ir gaisa kondicionieris, gāzes apkure, kamīns.
Dzīvoklis īpašumā,zemes īpašumtiesības. Mājā ir lifts.
Ļoti laba infrastruktūra, lielveikali, restorāni, operas un baleta teātris, skolas un parks atrodas blakus.
Divas vannas istabas ar dušu, dubulto izlietni, skapjiem, tualeti, apsildāmas grīdas, ar dvieļu žāvētāju Bosch. Trešā vannas istaba ar vannu.
Gāzes apkure, labs Bosch katls - 160 litru gāzes katls, kas uzsilst pilnībā no 20 līdz 30 minūtēm. Visa apkures sistēma ir pavisam jauna, un darbojas uz cirkulācijas siltuma sūkni, kas nozīmē, ka karstais ūdens no izlietnēm un dušām pastāvīgi cirkulē visā dzīvoklī, tāpēc karstais ūdens ir pieejams nekavējoties.
Virtuvē ir augstākās kvalitātes Whirlpool ierīces - indukcijas plīts virsma, cepeškrāsns, liels ledusskapis un trauku mazgājamā mašīna. Virtuvē ir ozolkoka darba virsma, pilnībā aprīkots ar katliem, pannām, traukiem, glāzēm utt., skapja apgaismojums. 
Dzīvoklis ir ļoti energoefektīvs - LED apgaismojums, gāzes apkures iekārtas apkurei un karstajam ūdenim, kā rezultātā nav centrālās apkures rēķini, toties elektrības rēķini ir zemi.
Pieejams ātrgaitas optiskais interneta pieslēgums, izmantojot Lattelecom - ar ātrumu līdz 400Mbps.Dzīvoklī ir gaisa kondicionieris, gāzes apkure, kamīns.
Dzīvoklis īpašumā,zemes īpašumtiesības. Mājā ir lifts.
Ļoti laba infrastruktūra, lielveikali, restorāni, operas un baleta teātris, skolas un parks atrodas blakus.

Lielisks dzīvoklis vecpilsētā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums