Rīga, Centrs, Tērbatas iela

Elegants, mūsdienīgas trīsistabu dzivoklis

Cena

225 000 €

Platība

67 m2

Stāvs

6/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Tiek pārdots lielisks trīs istabu dzīvoklis ar augstvērtīgu kapitālo remontu. Dzīvoklis atrodas renovētā iekšpagalma ēkā. Dzīvoklī ir saglabāti visi vēturiskie ģipša rotājumi. Remontā tika izmantoti ļoti augstvērtīgi materiāli.
Ēku projektējis ievērojamais latviešu arhitekts Bernhards Bīlenšteins, un 2018. gadā tika atjaunota tās fasāde un iekšpagalms. Kāpņu telpa ir īpaši plaša, un tai ir nākotnes renovācijas plāni, kas tiks veikti pēc pēdējo dzīvokļu remonta.
Dzīvoklis, kas atrodas augšējā stāvā, ir gan kluss, gan gaišs, pa logiem paveras lielisks skats uz apkārtni. Renovācija, kas pabeigta, rūpīgi pievēršot uzmanību detaļām, ietver jaunas masīvkoka grīdas, atjauninātas komunikācijas ​​un jaunas elektroinstalācijas.
Lai saglabātu sākotnējo estētiku pēc pasūtījuma izgatavotas durvis, durvju rokturi un radiatori.
Vannas istaba ir izrotāta ar itāļu flīzēm, apsildāmām grīdām un augstas kvalitātes zīmola santehniku. Turklāt vannas istabā ir pēc pasūtījuma izgatavotas mēbeles, kas izgatavotas no koka, kas iegūts no vecās baznīcas, piešķirot unikālu un vēsturisku pieskārienu. Pēc pasūtījuma izgatavotā virtuve ir aprīkota ar Electrolux tehniku. 2 guļamistabās ir iebūvēti skapji un iebūvēts apgaismojums.
Dzīvoklis tiek pārdots ar augstas kvalitātes mēbelēm un grezniem apgaismes ķermeņiem, kas iegūti no tādiem pazīstamiem dāņu zīmoliem kā Gubi, Louis Poulsen, Ferm Living, Ilva, Linie Design, Verner Panton, Morten Flensted, House Doctor, Menu, House CPH kā arī firmas Moooi un Nuura lampas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums