Rīga, Centrs, Tomsona iela

Trīs istabu dzīvoklis ar plašu terasi Rīgas centrā

Cena

295 000 €

Platība

239 m2

Stāvs

7/9

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod plašu dzīvokli ar stāvvietu Rīgas centrā, projektā “Tomsona Terases”. Telpas izvietotas ēkas 7 stāvā ar kopējo platību 239,3 m2. Nams celts 2004.gadā, projektējusi arhitekte Zane Kalinka.
Īpašums sastāv no dzīvokļa ar kopējo platību 231,20 m2 (t.sk.ārtelpu platība 121,7 m2, dzīvojamā platība 117,6m2) , kā arī dzīvojamās ēkas un zem tās esošā zemes gabala domājamām daļām. Dzīvoklis tiek pārdots ar mēbelēm un sadzīves tehniku.
Plānojums: atsevišķi izvietota virtuve, dzīvojamā istaba ar izeju uz terasi, 2 guļamistabas, gaitenis, 2 sanitārie mezgli. Telpās griestu augstums 2,9 m. Telpu plānojums atbilst kadastrālās uzmērīšanas lietai.

Aprīkojums: iebūvēta virtuve, cepeškrāsns, trauku mazgājamā mašī-na, iebūvēti sienas skapji, siltās grīdas sanitārajos mezglos, vanna, duša, dvieļu žāvētājs, veļas mašīna. Drošību dzīvoklī nodrošina ap-sardze, slēgta kāpņu telpa, slēgts pagalms, videonovērošana.

Teritorijā spēļu laukums bērniem, pazemes autostāvvieta vienai au-tomašīnai. Ērta sabiedriskā transporta kustība.
Pastaigas attālumā Klusais centrs, Arēna Rīga, Olimpiskais sporta centrs ar peldbaseinu un sporta zālēm, skolas un augstākās izglītības iestādes.
10-15 minūšu gājiena attālumā - Maxima, Rimi, Lidl.

Apkure AS „Rīgas siltums”, ūdens un kanalizācija SIA „Rīgas ūdens”.
Nekustamā īpašuma nodoklis par 2024.gadu - 1413 EUR. Apsaimniekošanas maksa 175 EUR mēnesī (ieskaitot PVN). Komunālo pakalpojumu rēķins vasarā 500 EUR/mēnesī, ziemā 700 EUR/mēnesī.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums