Jurmala Park House

Jurmala Park House

Jurmala Park House ir māja Jūrmalas sirdī. Pretī – priežu parks, 10 minūšu gājiena attālumā – leģendārā koncertzāle “Dzintari”, pludmale un jūra. Jurmala Park House apartamentu ēka atrodas pašā Jūrmalas centrā, un no attīstītāju puses tā ir iecerēta kā kluba tipa māja. Tas nozīmē, ka mājas iedzīvotājiem tiek sniegti visi nepieciešamie pakalpojumi, ērtai dzīvei, piem. trenažieru zāle, skaistumkopšanas salons, kafejnīca, masāžas salons. Daļa no projekta atvēlēta apartamentiem, kuri tiks izīrēti uz sezonu vai īsāku laiku.
Jurmala Park House kopējā apbūvētā platība pārsniedz 13 000 m2. Kompleksā kopumā ir 118 apartamentu ar pabeigtu pilnu apdari. Šī ir augstceltne, Jūrmalā reti sastopama. Kompleksa pirmie četri stāvi pilnībā paredzēti apartamentu viesnīcai un komerciālajam īpašumam. Pārdošanā ir apartamenti no piektā līdz astotajam stāvam, no kuriem paveras unikāls skats uz jūru un Jūrmalas priedēm. Kompleksa pirmajā stāvā ir trenažieru zāle, spa, frizētava un kafejnīca.
Māja ir aprīkota ar 3 liftiem, un tai ir 3 kāpņu telpas ar izejām uz ielu un pagalmu. Plašā teritorija ar soliem atpūtai ir labi izgaismota un labiekārtota.
Mājai ir ērta pieeja apartamentiem un liftiem - arī vecākiem ar bērnu ratiņiem un cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Blakus Jūrmalas parka nama ēkai ir virszemes autostāvvieta, un kompleksam ir arī pazemes autostāvvieta 2736 m2 platībā.
Jurmala Park House tiks izveidots ar vairāku arhitektu palīdzību, un noslēguma posmā to projektēja viens no slavenākajiem Latvijas arhitektu birojiem ar plašu pieredzi – SIA ”DUAL arhitekti”, kas projektē sabiedriskās telpas, daudzapartamentu ēkas un privātmājas. Latvijā šī biroja darbs ļāva lepoties ar vietu dažādos arhitektūras konkursos, tajā skaitā Jūrmalas mūzikas vidusskolas projektēšanā. Jurmala Park House projektā tiek izmantoti visi mūsdienu tehniskie risinājumi, kuru mērķis ir efektivitātes un drošības sasniegšana, lai iedzīvotājiem nodrošinātu minimālu resursu patēriņu un ērtu dzīvošanu siltos dzīvokļos.
Jurmala Park House sastāv no 118 apartamentiem, kas atrodas ēkas 8 stāvos. Apartamenti platībā no 79 līdz 202 m2 ir pieejami ar vienu, divām vai trim atsevišķām guļamistabām. Visos apartamentos ir ērts moderns plānojums, parketa grīdas, gaišas sienas, flīzētas vannas istabas ar kvalitatīvu santehniku un elektriski apsildāmām grīdām. Apartamentu cenas sākas no 1 750 eiro par kvadrātmetru. Griestu augstums apartamentu dzīvojamajās telpās ir 2,95 metri, bet priekšnamos un sanitārajos mezglos - 2,75 metri. Apartamentu plānojums ir pārdomāts, lai iedzīvotāji varētu pilnībā izmantot visu laukumu. Vannas istabu skaits apartamentos atbilst guļamistabu skaitam. Lielākajai daļai apartamentu ir balkoni. Ērtai uzturēšanai apartamenti ir aprīkoti ar augstas kvalitātes un jaudīgiem gaisa kondicionieriem, ir ieviests ugunsdrošības pasākumu komplekts. Augšējos stāvos ir iespēja uzstādīt kamīnu. Ēka ir aprīkota ar gāzes apkuri ar atsevišķiem skaitītājiem katram apartamentam.
Komplekss Jurmala Park House ir ievērojams ar savu atrašanās vietu: septiņu astoņu minūšu pastaigas attālums līdz jūrai, trīs četru minūšu gājiena attālums no slavenās Jomas ielas un četru piecu minūšu no koncertzāles Dzintari.
Jurmala Park House iedzīvotāji tiek nodrošināti ar visām dzīvei pilsētā nepieciešamajām ērtībām, tai skaitā ar labi attīstītu infrastruktūru: sabiedrisko transportu, skolām, bērnudārziem un citām ikdienai svarīgām ērtībām. Vēl viena atšķirīga Jūrmalas parka nama projekta iezīme ir ieeja lielākajā un daudzveidīgākajā bērnu atpūtas mežaparkā “Dzintari”, kas atrodas pretī ēkai. Sporta cienītājiem un veselīga dzīvesveida cienītājiem parks piedāvā veloceliņus, ielas trenažierus, sporta un basketbola laukumus.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums