Liepāja, Jaunliepāja, Brīvības

Liepāja, Jaunliepāja, Brīvības

Attīsti savu projektu Liepājā!

Cena

410 000 €

Platība

2 675 m2

Zeme

1 578 m2

Stāvs

4

Pieejams unikāls īpašums attīstībai Liepājā, stratēģiski izdevīgā vietā – Brīvības ielā 23. Šis komplekss sastāv no sešām ēkām ar kopējo platību 2,674.6 m², kas piedāvā plašas iespējas attīstīt dažāda veida komerciālos vai dzīvojamos projektus.

Ēku vēsture sniedzas atpakaļ līdz laikam, kad šeit atradās Liepājas bērnu ratiņu rūpnīca. Šis industriālais mantojums piešķir īpašumam autentisku atmosfēru un daudzveidīgas attīstības iespējas. Ēku komplekss ir lieliski piemērots ražošanas telpu vai mūsdienīgu biroju izveidei, kā arī ir lielisks potenciāls izveidot stilīgus un neatkārtojamus dzīvokļus. Ēku vēsturiskais arhitektūras siluets ar torņiem atgādina Itālijas vecpilsētu ainavas, savukārt galvenie vārti ir dzīvs rūpnieciskās pilsētas vēstures liecinieks.

Īpašums atrodas izdevīgā vietā, tuvumā pieejama visa nepieciešamā infrastruktūra. Blakus atrodas Liepājas Olimpiskais centrs (LOC) ar peldbaseinu, spa kompleksu un ledus halli, kas nodrošina sporta un relaksācijas iespējas. Netālu atrodas arī Raiņa parks, kas piemērots nesteidzīgām pastaigām sakoptā vidē, kā arī vairāki veikali un sabiedriski nozīmīgas ēkas. Sporta klubs "Lāčplēsis" atrodas burtiski "hanteles tvēriena attālumā", nodrošinot ērtas iespējas sportot.

Šis īpašums ir lieliska iespēja nekustamo īpašumu attīstītājiem vai investoriem, kas meklē unikālu projektu ar plašu attīstības potenciālu. Neatkārtojama vieta ar rūpnieciskās vēstures pieskaņu un modernām iespējām nākotnei.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums