Ādažu novads, Garkalne, Enkuri

Ekskluzīvs īpašums pie Lielā Baltezera

Cena

3 950 000 €

Platība

1 293 m2

Zeme

7 533 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ādažu novadā, 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas, atrodas ekskluzīvs īpašums Baltezera krastā „Enkuri”. Nepilna hektāra lielajā teritorijā Jūs gaida miers, ainaviska, sakopta vide, ūdens tuvums un mūsdienīgs komforts. Pakalna galā atrodas dzīvojamā māja, kā dārga pērle ar pievilcīgi elegantu šarmu, no kuras paveras elpu aizraujošs panorāmas skats uz mierīgu ezeru, laivu piestātni, labiekārtotu pludmali un skaisti iekoptu piemājas dārzu.
Īpašuma sastāvs:
-Zemes gabals 0,75 ha;
-Dzīvojamā māja ar kopējo platību 1293 m2;
-Saimniecības ēka 72 m2;
-Pirts ēka 40 m2.
Ēkas (-1) stāvā atpūtas telpa ar trenažieru zonu, saimniecības telpa, sanitārais mezgls, garāža 3 automašīnām.
Pirmajā stāvā plaša viesistaba ar kamīnu, pilnībā aprīkota virtuve ar ēdamzonu, baseina telpa, sauna, tvaika pirts un sanitārais mezgls.
Ēkas otrajā stāvā 3 guļamistabas, trīs sanitārie mezgli un divas garderobes.
Ar atsevišķu ieeju labiekārtota dzīvojamā platība personālam vai viesiem - viesistaba ar virtuvi, izolēta guļamistaba un sanitārais mezgls.

Komfortam un drošībai īpašums aprīkots ar jaunākām tehnoloģijām un uzstādīta videonovērošanas sistēma – gudrā māja. Īpašumu varēsiet pārvaldīt no sava viedtālruņa, lai kur Jūs atrastos. Interjerā izmantoti augstvērtīgi materiāli, mēbeles un aprīkojums pēc individuāli izstrādāta pasūtījuma. Augstu energoefektivitāti ēkā nodrošina logi ar trīs stiklu paketi. Logi aprīkoti ar augstas kvalitātes automātiskajām žalūzijām. Gāzes apkure ar grīdas apsildes sistēmu. Automātiskā laistīšanas sistēma un kapilārā laistīšanas sistēma dārza kopšanai.
Ap ēku un nobruģētajiem celiņiem uzstādītas laternas, kas dienas tumšajā laikā rada pat nedaudz maģisku noskaņu. Teritorija ar bruģētiem celiņiem, izbūvētām kāpnēm uz ezeru ļaus dabas mīļotājiem un mierpilnas atpūtas cienītājiem novērtēt iespēju doties rīta peldē vai makšķerēt ezerā.
Īpašums “Enkuri” - komforts, eleganta vienkāršība un harmonija!
Vairāk informācijas un apskate pēc pieprasījuma.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums