Ādažu novads, Ādaži, Vējupes iela

Ozolu ieskauts īpašums Vējupes krastā Ādažos

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

400 m2

Zeme

7 930 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei sakoptu un plašu īpašumu Ādažos, Vējupes krastā. Īpašumu ieskauj senatnīgi ozoli un blakus atrodas skaistā Vējupe. Īpašums sastāv no 400 kv.m. lielas dzīvojamās mājas, zemes gabala ar ainaviski izveidotām skaistumaugu dobēm, basketbola laukumu ar kopējo platību 7930 kv.m., saimniecības ēkas, garažas 2 auto, labiekārtotas teritorijas ar bruģētiem celiņiem un automātisko dārza laistīšanas sistēmu. Īpašumam ir sava 80 metrus gara krasta līnija gar Vējupi.
Divstāvu ģimenes māja tiek piedāvāta iegādei tikko pēc kapitālās rekonstrukcijas.
Mājai ir ērts un pārdomāts plānojums, kur mājas 1 stāvā izvietota plaša ieejas halle, viesu tualete, viesu guļamistaba, viesistaba ar virtuves zonu, gaišu ēdamistabu ar skatu uz piemājas teritoriju un skaistu senatnīgu ozolu parku. Viesistabā izbūvēts malkas kamīns un no viesistabas ir izeja uz plašu, stiklotu āra terasi ar āra kamīnu.
Vēl mājas 1 stāvā izvietoti - kabinets, saimniecības un tehniskā telpa. Īpaša vieta mājas 1 stāvā atvēlēta spa atpūtas zonai ar malkas pirti, apsildāmu baseinu ar ūdens kaskādi un pretstraumi.
Mājas otrajā stāvā izvietotas - saimnieku guļamistaba ar garderobes telpu, savu vannas istabu un plašu āra terasi, 2 guļamistabas un vannas istaba, atsevišķa garderobes telpa un mantu uzglabāšanas telpa.
Mājas rekonstrukcijas procesā pilnībā pārveidota mājas apkures sistēma (izbūvēti zemes siltumsūkņi) - kas padara šo īpašumu seviški ergonomisku, ar mazu energoresursu patēriņa apjomu. Nelielas uzturēšanas izmaksas.
Komunikācijas: termālā zemes siltumsūkņa apkures sistēma kombinēta ar saules enerģijas izmantošanu (saules paneļi), jaudīgs elektrības pieslēgums, savs ūdens dziļurbums, kanalizācija.
Pagalmā izvietots bērnu rotaļu laukums jaunākajiem ģimenes locekļiem.
Īpašums izvietots gleznainā vietā, tam ir apjomīgs un skaists zemes gabals, iežogota teritorija, kas sniedz privātumu un drošības sajūtu, uzstādītas videokameras un mājas apsardzes sistēma.
Īpašumam blakus ērta pilsētas infrastruktūra - asfaltēts piebraucamais ceļš, netālu divas skolas, četri bērnudārzi, mūsdienīgs veselības centrs, mūzikas un mākslas skola, slimnīca, poliklīnika, baseins, sporta zāle un tenisa korti. Lielveikali, restorāni un kafejnīcas.
Baltijas jūra tikai 5 km attālumā. Viegli un ērti sasniedzams Rīgas centrs.
Sakopts un plašs īpašums Ādažos, Vējupes krastā ar savu privāto ozolu parku.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums