Jūrmala, Ķemeri, Brocēnu iela

Jauks īpašums Ķemeros

Cena

235 000 €

Platība

242 m2

Zeme

1 200 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ķemeri ir Jūrmalas pilsētas daļa, kur apkārtnē esošo sērūdeņu dziedniecisko īpašību dēļ jau 18. gadsimtā ierīkoja kūrortu. Mūsdienās par seno godību liecina vien arhitektūras pieminekļi, taču gan sērūdens, gan dūņas joprojām ir pieejami.

Piedāvājumā divstāvu māja klusā Brocēnu ielā ,Ķemeros.Mājas kopējā platība 242 m2 ,zemes platība 1200m2.
Īpašums ir nodots ekspluatācijā.
Mājas priekšpuse ir apstādīta ar lielām eglēm, kā rezultātā no galvenā ceļa māja nav pārskatāma. Kā arī pa šo ceļu nebraukā daudz transporta,tā ir vienvirziena, līdz ar ko ir mazāk dzirdams ielas troksnis.
Viss mājas pagalms ir apzaļumots un apstādīts ar ziediem un augu kokiem. Dārzā aug vairākas ābeles, plūmes, un citi augu koki.
Ir garāža divu auto novietošanai ar elektriskiem vārtiem, kā arī mazs šķūnis malkas un dārza saimniecības glabāšanai.
Māja ar pārdomātu ,ērtu plānojumu: pirmajā stāvā atrodas plaša viesistaba ar virtuves zonu ,darbojošs kamīns,sanmezgls, saimniecības telpa un katlu telpa,izeja uz garāžu.Kā arī viena guļamistaba. No viesistabas ir izeja uz dārzu.
Otrajā stāvā atrodas trīs guļamistabas,grāmatu lasītava ,kā starptelpa un otra vannasistaba ar vannu un logu.No galvenās guļamistabas ir izeja uz jumta plašu terasi.
Komunikācijas - bioloģiskā kanalizācija-ir projekts ,lai pieslēgtu pilsētas kanalizāciju, sava ūdens spice, uzstādīts cietā kurināmā apkures katls,ir arī elektriskais apkures katls un 3 fāžu elektrības pieslēgums.
Dažu minūšu pastaigas attālumā līdz jaukajam Ķermeru parkam.
Lieliska vieta un māja ģimenei

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums