Jūrmala, Dzintari, Dagdas iela

Jūrmalas koka arhitektūras pērle Dzintaros

Cena

850 000 €

Platība

280 m2

Zeme

1 425 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Dzintari ir pievilcīgs un populārs Jūrmalas pilsētas reģions. Dzintari ir slaveni ar savām baltu smilšu pludmalēm, zaļajiem priežu parkiem un ērto pilsētas infrastruktūru. Dzintaros atrodas arī Dzintaru koncertzāle, viena no vecākajām koncertzālēm Baltijas valstīs, kas piesaista apmeklētājus ar saviem augstas kvalitātes koncertiem dažādām gaumēm. Netālu no īpašuma atrodas gājēju iela - Jomas iela, kur jūs atradīsiet dažādus restorānus, kafejnīcas un veikalus, spa un viesnīcas. Dzintari ir ideāla vieta gan atpūtai pludmalē, gan aktīvai laika pavadīšanai.
Piedāvājam iegādei jauku un mājīgu 2 stāvu koka arhitektūras māju Dzintaros, blakus priežu parkam. Zemesgabala platība - 1425 kv.m., mājas platība - 250 kv.m. un 2 terases ap 50 kv.m. katra.
Mājai ir 2 stāvi un tās plānojums piedavā -
1 stāvā - ieejas halli, kabinets/guļamistaba, dušas telpa un tualete, plaša dzīvojamā istaba ar kamīnu un izeju uz āra terasi, vpilnībā aprīkota un ērta virtuve, viesu guļamistaba, tehniskā telpa ar apkures katlu un veļas telpa,
Mājas 2 stāvā ērti izvietotas 2 mazākas guļamistabas un vannas istaba ar vannu un tualeti, plaša saimnieku guļamistaba ar savu garderobes telpu, nelielu biblioteku un TV zonu, vannas istaba ar dušu un tualeti un patīkamiem skatiem uz mājas dārzu.
Māja ir celta XX gs. sākumā, kapitāli rekonstruēta 2014.gadā. Koka konstrukcija, koka pārsegumi. Mājā ir visas nepieciešamās komunikācijas - gāzes apkure, pilsētas ūdens un kanalizācija, apsardzes sistēma, internets, gaisa rekuperācijas sistēma, gaisa kondicvionēšana. Pie mājas nojume - 2 auto.
Teritorija iežogota un labiekārtota.
Jauks un sakārtots īpašums Jūrmalas centrālajā daļā, tuvu no jūras Dzintaros.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums