Jūrmala, Dzintari, Edinburgas prospekts

Jūrmala, Dzintari, Edinburgas prospekts

Divas biroju ēkas Dzintaros

Cena

675 000 €

Platība

706 m2

Zeme

2 270 m2

Stāvs

2

Pārdod divas ēkas Dzintaros ar daudzveidīgām izmantošanas iespējām.
Mūra ēka ir ar 4 atsevišķām ieejām uz pirmo un otro stāvu, katrā ēkas pusē ir atsevišķas kāpnes uz mājas otro stāvu. Pirmā stāvs un daļa no 2 stāva telpām pašreiz tiek izmantotas biroja vajadzībām, otrajā stāvā ir arī divi labiekārtoti dzīvokļi ar atsevišķām virtuvēm un sanitārajiem mezgliem. Vēl 2 stāvā ir dažas vēl neizmantotas telpas ar pilnu apdari. Bēniņu telpa arī ir ar pilnu apdari un logiem un to iespējams izmantot kā dzīvošanai tā arī komercdarbībai. Apkuri nodrošina gāzes apkures katls, pilsētas ūdens apgāde un kanalizācija. Ēkas statuss ir "Dzīvojamā māja".
Mūra ēka ir ar 2 ieejām - no pagalma un no ēkas aizmugures daļas. Pirmā stāvs un cokolstāva telpas pašreiz tiek izmantotas biroja vajadzībām. Pēc iekštelpu plānojuma ēkā ir vairākas biroja telpas, 2 tualetes un neliela virtuves telpa. Cokola stāvs ir ar atsevišķu ieeju no ielas un arī ieeju no ēkas iekšpuses, tiek izmantots kā noliktava. Tajā izvietota arī apkures/saimniecības telpa. Apkuri nodrošina gāzes apkures katls, pilsētas ūdens apgāde un kanalizācija. Ēkas statuss “Apsardzes ēka”.
Pie abām mājām ir plaša bruģēta auto stāvvieta. Automātiskie vārti. Dažu soļu attālumā ir dzelzceļa stacija "Dzintari", pāris minūtes līdz 'Dzintaru meža parkam", pludmalei un Jomas ielai.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums