Jūrmala, Asari, Melitas iela

Plaša ģimenes māja Asaros, Jūrmalā

Cena

500 000 €

Platība

579 m2

Zeme

2 544 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu un komfortablu ģimenes māju klusā vietā Jūrmalā, Asaros.
Īpašums sastāv no zemes gabala ar kopējo platību 2544 kv.m. un dzīvojamās ēkas 578.9 kv.m. platībā.
Ēkai ir pārdomāts un funkcionāls plānojums, kur 1.stāvā ir izvietota plaša viesistaba ar kamīnu un izeju uz plašu āra terasi, pilnībā aprīkota virtuves zona, darba kabinets, kuru var izmantot arī kā atsevišķu guļamistabu, plaša ieejas halle, viesu labierīcības, kā arī garāža 2 automašīnām un plašas saimniecības telpas ar iebūvētiem skapjiem un atsevišķu izeju uz dārzu.
Ēkas 2.stāvā ir 3 plašas guļamistabas un 2 vannas istabas, saimnieku guļamistaba ir ar atsevišķu garderobes telpu un plašu vannas istabu ar vannu. Ēkas jumta stāvā ir izbūvēta bibliotēkas telpa un papildus guļamistaba. Ēka ir nodota ekspluatācijā 2010.gadā un tās celtniecībā ir izmantoti tikai kvalitatīvi materiāli. Tai ir lentveida dzelzbetona pamati, vieglbetona siltinātas sienas un koka konstrukcijas jumts ar elastīgo lokšņu klājumu. Apkure ar siltumsūkni gaiss/ūdens, nodrošina iespējami zemākās ēkas izmantošanas un apkures izmaksas.
Īpašums ir īpaši piemērots cilvēkiem, kam patīk dzīvot sakārtotā vidē, tuvu dabai, vienlaikus saglabājot visu nepieciešamo pilsētas infrastruktūru vien dažu minūšu brauciena attālumā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums