Babītes novads, Mežāres, Lejas iela

Moderna jauna māja ciematā Dižbārdi

Cena

800 000 €

Platība

280 m2

Zeme

1 700 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei modernu, divstāvu māju ciematā "Dižbārdi", kas ir slēgta tipa, labiekārtots ciemats, kas atrodas priežu meža ielokā starp Rīgu un Jūrmalu.

Mūsdienīga un komfortabla māja, kurā apvienota funkcionalitāte, dizains un augstas kvalitātes apdares materiāli. Māja uzbūvēta 2020. gadā, tā ir pilnībā mēbelēta un gatava dzīvošanai. Teritorijā izvietota dzīvojamā māja un pirts namiņš, kurus ieskauj labiekārtots dārzs ar bruģētiem celiņiem, apgaismojumu un dārza laistīšanas sistēmu.

Mājai ir pārdomāts un ērts plānojums. No panorāmas logiem veras skats uz terasi un dārzu. Pirmajā stāvā atrodas ieejas halle, 75. kv.m. plaša dzīvojamā istaba kurā atvēlēta vieta - atpūtai, ēdamistabas zonai un virtuvei ar funkcionālu salu, saulaina un liela terase, viesu istaba un vannas istaba, saimniecības telpa, aprīkota garāža divām automašīnām.
Mājas otrajā stāvā izvietota galvenā guļamistaba ar privātu vannas istabu un garderobes telpu, darba kabinets, divas guļamistabas, vannas istaba.
Mājas kopējā platība ir 280 kv.m., pirts - 50 kv.m. Kopējā zemes platība - 1700 kv.m.

Apdarē un interjerā dominē dabīgie materiāli. Iebūvētie skapji un mēbeles izgatavotas pēc īpaša pasūtījuma. Māja ir aprīkota ar gaisa kondicionēšanas un rekuperācijas sistēmu, siltajām grīdām, autonomu gāzes apkures sistēmu, drošības sistēmu.

“Dižbārdi” ir labiekārtots ciemats, kas atrodas Mārupes novadā, Babītes pagastā, Mežārēs. Ciemats piedāvā apgaismotas, asfaltētas ielas, centralizētas komunikācijas, privātu ūdenstilpni ar nelielu pludmali un bērnu laukumiņu. 10 minūšu brauciena attālumā no ciemata atrodas Latvijas Starptautiskā skola, Exupery International School, British School of Latvia by Kings College, Babītes vidusskola, valsts un privātie bērnudārzi, veikali, atpūtas kompleksi (tenisa korti, golfa klubs, ledus halle), Via Jurmala Outlet Village, tirdzniecības centrs Spice, lidosta “Rīga”.
Šī ir lieliska izvēle - ja Jūs meklējat jaunu, modernu un komfortablu māju ģimenei.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums