GREY STONE VILLAS | Modernas, energoefektīvas villas!

GREY STONE VILLAS | Modernas, energoefektīvas villas!

Jauns, moderns ciemats, GREY STONE VILLAS, kur ilgtspējīgs dizains satiekas ar augstu funkcionalitāti un izcilu energoefektivitāti.

Krāšņās PELĒKĀS AKMENS VILLAS atrodas klusajā Dzilnuciemā, blakus Piņķiem, kas ir tuvu galvaspilsētas Rīgas sirdij. Jūra un lidosta atrodas 15 minūšu attālumā. Netālu atrodas ainavisks priežu mežs ar kādreiz ierīkotu Baltijas jūras kāpu joslu, kas ļaus atpūsties no pilsētas burzmas.

New Village piedāvā septiņas vienstāva skandināvu arhitektūras stila modernas villas 305 m2 platībā. Katrai villai ir zemes gabals no 1200 līdz 1800 kvadrātmetriem, lai baudītu svaigu gaisu un dabas tuvumu. Katrā villā ir elektromobiļu uzlādes stacija.

Moderno villu dizains veidots pēc iespējas efektīvāks – tajā paredzēta liela viesistaba ar virtuves zonu, trīs guļamistabas, darba kabinets, divi sanitāri mezgli un noliktavas telpa. Trīs metrus augstie griesti rada vēl lielāku plašuma un brīvības sajūtu. Tāpat katrā mājā ir nojume divām automašīnām, kas arī sagādās sirdssāpes visnežēlīgākajos laikapstākļos.

Projektējot GREY STONE VILLAS, īpaša uzmanība pievērsta apdarei. Projektā izmantotas itāļu akmens masas flīzes, Boen ozolkoka dēļu siltās grīdas, kā arī premium klases Geberit santehnika, Axor ūdens krāni un PAA akmens masas vannas.

Šobrīd GREY STONE VILLAS ir viens no kvalitatīvākajiem privātmāju ciematiem Pierīgā, Latvijā, kas pārsteidz arī ar savu energoefektivitāti. Projekts atbilst "gandrīz nulles enerģijas ēkas" prasībām, kas nozīmē, ka ikmēneša uzturēšanas maksa nepārsniedz 200 eiro. Turklāt, ja esat izgājis un izslēdzis visas sistēmas, tad rēķini būs tuvu nullei.

Tas ir iespējams, pateicoties pārdomātai tehnoloģiju izvēlei, piemēram, Bosch zemes siltumsūknim ar ozolkoka dēļu siltajām grīdām, kas šobrīd tiek uzskatīts par visefektīvāko, pieejamāko un vismodernāko mājas apkures risinājumu. Villās ir arī reģenerācijas sistēma ar gaisa mitruma kontroli, kas nodrošinās nemainīgi ideālu klimatu un mitruma līmeni, neuztraucoties par sasildītā gaisa zudumu.

Liela nozīme ir arī kvalitatīvām alumīnija stikla logu konstrukcijām ar trīs stikla paketēm bez horizontāliem bojājumiem – tās nodrošinās lielisku siltumizolāciju.

GREY STONE VILLA atrodas Dzilnuciemā. Blakus attīstīta infrastruktūra ar izglītības iestādēm, medicīnas iestādēm, tirdzniecības centriem un veikaliem. Turklāt netālu no ciemata atrodas arī skaists meža ezers, zirgu staļļi, Viestura un Jūrmalas golfa laukumi, meža takas ar pastaigu iespējām, kā arī veloceliņi, kas ļaus vēl labāk pavadīt atpūtas mirkļus!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums