Babītes novads, Piņķi, Cīruļu iela

Īpašums elitāra ciematā "Saliena"

Cena

360 000 €

Platība

174 m2

Zeme

300 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod māju lielākajā elitārajā ciematā Latvijā - "Salienā". Māju projektēja Vācijas arhitektu birojs, saskaņā ar jaunajiem Eiropas Savienības standartiem, māja ir energotaupīga. Īpašumam ir augstie griesti un panorāmas logi, kas ļauj dienas gaismai ieplūst telpas maksimāla daudzumā. Automātiskais gāzes kals, kas ļauj uzstādīt nepieciešamo siltuma temperatūru Jūsu komfortam. Māja ir aprīkota ar signalizāciju un apsardzi, kā arī "Salienas" teritorija ir aprīkota ar videonovērošanas kamerām. 
Pirmajā stāvā ir plaša viesistaba savienojumā ar virtuvi, sanitārais mezgls viesiem, plašs pieliekamais, saimniecības telpas ar katlu un boileri. Priekšnamā ir iebūvēts skapis apģērbiem un apaviem. Saimniecības telpai pievestas komunikācijas veļas mašīnas pieslēgšanai.
Virtuvē ir elektriskā plīts, tvaika nosūcējs, cepeškrāsns, ledusskapis un trauku mazgājamā mašīna. Panorāmas logs ar skatu uz terasi un dārzu.
Otrajā stāvā izvietotas 3 guļamistabas un 2 paplašinātas vannas istabas.
Mājas apdare ir no praktiskiem, izturīgiem materiāliem mierīgos toņos.
Māja atrodas tikai 5 minūšu braucienā līdz Jūrmalai un 15 minūšu braucienā līdz Rīgai. Blakus starptautiskā skola, vidusskola, mūzikas skola, bibliotēka, bērnudārzi, veikali, parki, golfa klubs, ledus halle.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums