Babītes novads, Piņķi, Jomas iela

Babītes novads, Piņķi, Jomas iela

Modernas arhitektūras privātmāja kompleksā "Saliena"

Cena

675 000 €

Platība

287 m2

Zeme

771 m2

Guļamistabas

4

Vannas istabas

3

Pārdod modernu un plašu privātmāju elitārajā kompleksā "Saliena".

Mājai ir pārdomāts plānojums:
Pirmā stāvā ļoti plaša viesistaba ar kamīnu un ērtu izeju uz vasaras dārzu/segtu terasi ar izbūvētu vietu grillam, virtuves zona ar iespaidīgu vietu liela ēdamgalda novietošanai, kabinets/guļamistaba, plaša ieejas halle ar garderobes skapi, atsevišķa liela noliktavas telpa vai garderobe, liela garāža 2 automašīnām, veļas telpa un tehniskā telpa.

Mājas otrā stāvā ir 3 izolētas guļamistabas, atsevišķas vannas istabas saimnieka guļamistabai un bērniem, 2 garderobes telpas un terase.

Mājas sienas būvētas no gāzbetona 300 mm biezumā, siltinātas ar minerālvati 200 mm biezumā, jumta siltumizolācijas slānis 450mm biezumā ,RUUKi ražotāja jumta pārsegums.
Augstvērtīga fasādes ārējā apdare ar koku, klinker ķieģeļflīzēm un metālu.
Mūsdienīga plastikāta 3 stiklu pakešu logu kontrukcija un alumīnija bīdāmā konstrukcija izejai uz terasi. Augstas efektivitātes energotaupīgas apkures un ventilācijas sistēmas

Mājai ir kvalitatīva iekšējā apdare, parketa grīda, akmens masas flīzes, mūsdienīga santehnika, pilnībā aprīkota virtuve un veļas telpa ar sadzīves tehniku.

Autonomā gāzes apkures sistēma ar grīdas apsildi pirmajā un otrajā stāvā, gaisa kondicionēšanas un ventilācijas sistēma, centrālā kanalizācija, centrālais ūdens, signalizācijas sistēma mājā.

Pie mājas ir apzaļumota un labiekārtota teritorija, laistīšanas sistēma, bruģētas ietves.

Ciemats atrodas 5 minūšu brauciena attālumā līdz Jūrmalas pludmalei, 10 minūtes līdz starptautiskajai lidostai Rīga un 15 minūtes līdz Rīgas centram. Kompleksā pieejami ainaviski parki un rotaļu laukumi, Premium klases golfa laukums, trīs starptautiskās skolas un bērnudārzi, kā arī Iepirkšanās ciemats.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums