Ķeguma novads, Tomes pagasts, Rēzijas

Gleznains īpašums Daugavas krastā

Cena

430 000 €

Platība

832 m2

Zeme

21 000 m2

Stāvs

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod gleznainu īpašumu- viesu namu Daugavas krastā, meža ielokā ar plašu, iekoptu un uzturētu teritoriju un 340 m garu krasta līniju.
Īpašums sastāv no 2,1 ha zemes un 2 būvēm: lauku tūrismam izmantojamas mājas 831,9 m2 platībā un saimniecības ēkas 28,3 m2 platībā. Papildus Daugavas krastā izbūvēta koka lapene ar skatu uz mežu, pussalu un ainavisko upes ieloku.
Komunikācijas: granulu apkures katls, bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas notekūdeņu, ūdens dziļurbums ar sūkņu namiņu.
Šobrīd īpašums tiek izmantots kā viesu nams gan individuālai atpūtai, gan pasākumu rīkošanai. Reitings booking.com- 9,4. Ēkas 1.stāvā izvietotas 2 viesību zāles: 70m2 liela stiklota terase un 80 m2 liela kamīnzāle ar bāru, vēl 1.stāvā atrodas pirts (sauna), baseins, telpa pie pirts, no kuras ir izeja uz terasi un peldvietu, slidkalniņš. Ēkā ir paša profesionāli aprīkota virtuve, veļas mazgātava, gludinātava, vairākas noliktavu telpas. Viesu nama 2.stāvā atrodas 6 labiekārtoti divvietīgi viesnīcas numuriņi un viens divu guļamistabu apartaments (70m2) ar savu atsevišķu ieeju no pagalma. Mājai plašs pagrabstāvs, kurā izvietotas visas nepieciešamās tehniskās telpas
Labiekārtots pagalms ar soliņiem, atpūtas vietām, šūpolēm, kūpinātavu, laivu nolaišanas vietu.
Unikāla, klusa un ļoti zaļa vieta tikai 55 km attālumā no Rīgas, 6 km attālumā no Ķeguma dzelzceļa stacijas.
Izcila vieta īpašuma izmantošanai viesu namam, privātmājai, SPA kompleksam, medicīnas iestādei, relaksācijas centram uc.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums