Rīga, Bieriņi, Dauguļu iela

Rīga, Bieriņi, Dauguļu iela

Moderna māja Bieriņos ar pārdomātu plānojumu un iekoptu dārzu

Cena

450 000 €

Platība

267 m2

Zeme

1 200 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

5

Bieriņi ir Rīgas pilsētas apkaime Pārdaugavā, kuru sāka apdzīvot 100 gadus atpakaļ. Tā robežojas ar Pleskodāles, Āgenskalna, Torņakalna apkaimēm, kā arī ar Mārupes novada Mārupes pagastu un bieži tiek dēvēta par Mārupi. Mūsdienās Bieriņu apbūvei ir raksturīgas privātmājas.
Piedāvājam iegādāties modernu un rūpīgi pārdomātu trijstāvu māju, kas atrodas tikai pāris minūšu gājiena attālumā no Mārupes ģimnāzijas un restorāniem, veikaliem un citām atpūtas vietām. Māja nodota ekspluatācijā 2016. gadā, tās kopējā platība ir 414 kv.m. un teritorijas platība ir 1200 kv.m.
Mājas 1.stāvā atrodas halle, ēdamzona / virtuve, plaša viesistaba ar kamīnu un izeju uz atklātu terasi un dārzu, viesu tualete , atsevišķa garderobe, tehniskās telpas un garāža 1 automašīnai.
Mājas 2.stāvā atrodas saimnieku guļamistaba ar atsevišķu vannas istabu un pilnvērtīgu plašu ģērbtuvi, kopā 4 lielas guļamistabas, un kabinets, kuru var izmantot kā bērnu guļamistabu, vannas istaba ar vannu. Mājas 3.stāvā ir gaumīgi iekārtota jumta terase 147 kvm. ar nojumi. Attiecīgi lietderīgā iekštelpu platība ir 267 kvm. Visus trīs stāvus savieno mājas arhitekta Ulda Lukševica projektētās trepes ar stikla vitrīnām, kas ienes mājā īpašu dabīgu apgaismojumu un pat ziemas tumšajos mēnešos, māja ir gaiša.
Komunikācijas mājā - apkure - gāze, saules baterijas uz jumta, pilsētas kanalizācija, centralizētais ūdensvads, apsardzes un ugunsdrošības signalizācija, internets. Automātiskie vārti automašinai. Dārzs un teritorija ir rūpīgi un skaisti iekopta un aprīkota ar automātisko laistīšanas sistēmu, dārzā iestādīti dažādi dekoratīvie koki un reti augi.
Lieliska iespēja iegādāties jaunu un modernu māju klusā rajonā netālu no Mārupītes, Rīgas pilsētas un Mārupes infrastruktūras. Mārupītes Dabas parks ar brīvdabas skulptūru galerijām, no kura pa velo celiņu variet noklūt līdz Rīgas centram, atrodas tikai 200 metru attālumā no mājas – tā ir unikāla iespēja aktīvai atpūtai un sportam brīvā dabā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums