Rīga, Purvciems, Jenotu iela

Rīga, Purvciems, Jenotu iela

Paaudžu ģimenes īpašums un privātuma oāze pilsētā

Cena

550 000 €

Platība

519 m2

Zeme

1 250 m2

Stāvs

3

Atklājiet nepārspējamu greznību un komfortu šajā izsmalcinātajā 519.3 kv.m. mājas, kas atrodas uz 1250 kv.m. zemes. 2020. gadā celtā rezidence lepojas ar pamatīgu celtni, pārdomāto plānojumu, augstākās klases apdari, modernām ērtībām. Māja ir būvēta savas ģimenes vajadzībām, netaupot uz ērtībām un kvalitāti gan celtniecības materiālos, gan apdarē un mēbelēm.
Māja var tikt izmantota kā divu dzīvokļu māja ar kopējām telpām pagrabstāvā, tā pirmais un otrais stāvs ir uzbūvēts tā lai funkcionēti neatkarīgi viens no otra.
Plašajā pirmajā stāvā (180.5 kv.m.) - liela dzīvojamā zona un pilnībā aprīkota virtuve, 2 garderobes telpas, galvenā guļamistaba un viesu guļamistaba ar atsevišķām vannas istabām, kabinets. Plaša terase ar skatu uz iekopto dārzu.
Otrajā stāvā (174.7 kv.m)- plaša dzīvojamā istaba, 2 guļamistabas un divi sanmezgi. Garderobe un terase. Augsti griezti ar atvērtām sijām, iebūvētu apgaismojumu.
Apakšējā līmenī atrodas moderna katlu telpa, veļas mazgātava, pirts ar zāli un plašas noliktavas telpas.
Greznajā hallē, kas savieno stāvus ir uzstādītas trepes ar dabīgā akmens pakāpieniem, kas apvienots ar metāla un koka margām.
Mājā ir visas pilsētas komunikācijas, gāzes apkure un papildus ir uzstādīts granulu kalts, uzstādīti kondicionieri.
Plaša garāža divām automašīnām ar pilnīgi automatizētiem vārtiem.
Mājā īpaša uzmanība ir veltīta arī teritorijai.
Iekopts un lolots mājas dārzs kurā ir izlikts zāliens, iekoptas dobes au mūžzaļiem augiem un rozēm.
Labiekārtots vasaras atpūtas stūrītis grillēšanas vakariem, vasaras mājā ir pieejams ūdens un kanalizācija.
Metāla kalta seta un signalizācija pa perimetru ar videonovērošanu. Pie iebraukšanas ir uzcelta labiekārtota mājiņa apsardzei un izvesta galvenā mājās apsardzes pults.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums