Engures novads, Lapmežciema pagasts, Niedru iela

Divas mājas Ragaciemā starp jūru un Kaņiera ezeru

Cena

330 000 €

Platība

423 m2

Zeme

1 521 m2

Stāvs

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod divas mājas Ragaciema centrā 280,4 m2 un 142,2 m2 platībā. 1521 m2 zemes gabalā izveidots iekopts pagalms un starp abām mājām izbūvēts vasaras peldbaseins 44.1 m2 platībā.
Divu stāvu dzīvojamajā mājā pirmajā stāvā izvietotas divas lielas iestiklotas terases, viesistaba, kas apvienota ar virtuvi, viesistabā mājīgumu rada izbūvētais malkas kamīns. Pirmajā stāvā vēl atrodas neliela guļamistaba, viesu tualete un tehniskā telpa. Otrajā stāvā atrodas 3 nelielas guļamistabas un 2 vannas istabas, kā arī divi plaši balkoni.
Otrajā mājā, kas atrodas tuvāk Niedru ielai, pirmajā stāvā izvietota neliela sauna, duša un sanitārais mezgls, kā arī divi atsevišķi dzīvokļi/ numuriņi ar individuālām ieejam. Viens studio tipa dzīvoklis pilnībā izbūvēts un apmēbelēts, dzīvoklim izbūvēta arī sava vannas istaba, otrajam dzīvoklim nepieciešams remonts. Otrajā stāvā izbūvēta viesistaba ar virtuvi un divām nelielām guļamistabām. Mājai divi lieli balkoni, kur no viena paveras skats uz pagalmu, no otra uz īpašumam pieguļošo pļavu un tuvējo mežu. Māju var izmantot kā viesu māju īstermiņa vai ilgtermiņa īrei.
Īpašums atrodas Ragaciema centrā, starp jūru un Kaņiera ezeru, attālums gan līdz pludmalei, gan Kaņiera ezeram ir apmēram 400 m. Ragaciems vienmēr bijis slavens ar savu zivju tirdziņu, restorāniņiem un skaisto mierīgo pludmali. Attālums no Ragaciema līdz Rīgai ir 52 km, savukārt līdz Jūrmalai 21 km.
Ragaciems ir lieliska vieta, lai dotos relaksējošā pastaigā gar jūras krastu vai Kaņiera ezera dabas takām, kā arī, lai izbaudītu vienus no labākajām Latvijas zivju kūpinājumiem.
Īpašums, kurā apvienot dzīvesvietu ar nelielu īres biznesu!

Broker image

Sazinies ar mums