Rīga, Vecrīga, Aspāzijas bulvāris

Pārdod četru zvaigžņu viesnīcu pašā Rīgas sirdī

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

4 232 m2

Zeme

628 m2

Stāvs

6
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei izsmalcinātu un elegantu, 4231.9 kvadrātmetrus plašu četrzvaigžņu viesnīcu Vecrīgā, kas atrodas vēsturiskajā Aspazijas bulvārī. Slavenā viesnīca “Metropole” tiek uzskatīta par senāko patstāvīgi strādājošo viesnīcu Rīgā, kas pirmos viesus uzņēma jau 18.gadsimta otrajā pusē. Tās pirmšķirīgajās telpās un šarmantajā gaisotnē ir viesojušās tādas nozīmīgas personības kā rakstnieks Maksims Gorkijs un operdziedātājs Fjodors Šaļapins, izceļot viesnīcu kā ievērības cienīgu un prestižu galamērķi ar izcilu reputāciju.
Viesnīcu veido 84 gaumīgi numuri, vairākos no tiem pieejamas līdz pat piecām atsevišķām istabām, kas aprīkotas ar mūsdienīgām iekārtām: televizoriem, mini bāriem un gaisa kondicionieriem. Paši lielākie viesnīcas numuri – līdz pat 110 kvadrātmetru platībā, viesiem nodrošina patiesi relaksējošu un atslābinošu atpūtu, ietverot tādas patīkamas ērtības kā kamīnu, džakuzi, apsildāmās grīdas, kā arī piecus televizorus 40 un 46 collu izmērā. Ēka ir renovēta 2019. gadā, viesu numuri un pārējās koplietošanas telpas ieturētas vēsturiski izsmalcinātā manierē - sienas klātas greznām, glītām detaļām rotātām tapetēm, numuriņos izvietotas unikālas, aristokrātiskas mēbeles, dažviet griesti ir papildināti ar šarmantām lustrām. Sešu stāvu viesnīcas “Metropole” viennozīmīga priekšrocība ir tās izcilās, augsti novērtētais restorāns, kura krāšņajās, aristokrātiskā noskaņā piesātinātajās telpās viesi var ieturēt maltītes. Viesnīcā ir profesionāli aprīkotas konferenču zāles - vienā no tām atrodas sēdvietas 16 personām, un tā ir piemērota profesionālām sanāksmēm, savukārt otra, restorāna zāle, ir atbilstoša lielāka apjoma sanāksmēm līdz pat 50 apmeklētājiem.
Lieliskā un elegantā viesnīca “Metropole” apvieno prestižu, reputāciju, izsmalcinātu dizainu un izdevīgu atrašanās vietu. Tā viennozīmīgi izceļas kā absolūti vienreizējs un neatkārtojams tūrisma galamērķis, kas savus viesus nespēs atstāt vienaldzīgus. Viesnīca “Metropole” lepni nes pašas vecākās Rīgas viesnīcas titulu un tās iespaidīgais nams sastāv no elpu aizraujošiem senatnes elementiem. Vienlaikus tā garantē mūsdienu dzīves ritmam un kvalitātei atbilstošas ērtības un komfortu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums