Rīga, Centrs, Dzirnavu iela

Namīpašums Klusajā centrā

Cena

850 000 €

Platība

2 383 m2

Zeme

961 m2

Stāvs

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod namīpašumu attīstībai Rīgas Klusajā centrā, Dzirnavu ielā starp Pulkveža Brieža, Strēlnieku un Mednieku ielām.

Nams atrodas prestižajā vēstniecību rajonā, to ieskauj labiekārtoti, zaļi parki (Kronvalda parks, Viesturdārzs), prestiži restorāni un izsmalcinātākie nami un biroji Rīgā. Attīstītā infrastruktūra, ērta piekļuve gan galvenajiem pilsētas satiksmes ceļiem, gan sadzīves pakalpojumiem ir šīs Rīgas daļas papildus pievienotā vērtība. Piecu minūšu attālumā no namīpašuma atrodas Rīgas 10. un Rīgas 13. vidusskolas, Stokholmas Ekonomikas Augstskola Rīgā, RIMI XXX Supermarkets, Maxima X Supermarkets, vairāki restorāni (Riviere, Buberts, Rossini, Farm, M’archers u.c.), desmit minūšu attālumā atrodas jaunais Skanstes biznesa un dzīvojamais kvartāls, Olimiskais sporta centrs, Rīgas pasažieru osta un Andrejostas jahtu osta.

Namīpašums pēc Rīgas teritorijas plānojuma ir iekļauts Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas teritorijā (RVC AZ). Esošajai, daļēji demontētajai, ēkai pēc kadastrālās uzmērīšanas lietas datiem ir 889,6 m2 liela platība, 307,8 m2 liels apbūves laukums, tai nav piemērots pieminekļa statuss.

Kopējā zemes gabala platība ir 961 m2.

2011.gadā Rīgas pilsētas būvvaldē saskaņotais Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas tehniskais projekts paredzēja esošās dzīvojamās mājas rekonstrukciju un jaunas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas būvniecību iekšpagalmā, ar kopējo uzbūvējamo platību 2383 m2. Uz doto brīdi 2011.gadā izdotās būvatļaujas derīguma termiņš un būvdarbu veikšanas termiņš ir beidzies, bet tehniskā projekta apbūves tehniskie rādītāji ir realizējami vai atjaunojami jaunā būvprojektā.

Tehniskais projekts paredzēja:
Esošā nama rekonstrukciju 5 stāvos ar kopējo platību 1109 m2 un pārdodamo platību 956 m2.
Jaunas dzīvokļu mājas būvniecību 7 stāvos ar kopējo platību 1273 m2 un pārdodamo platību 1022 m2.

Kopējā uzbūvējamā platība ir 2383 m2 un pārdodamā platība 1978 m2. Potenciālā dzīvokļu pārdošanas cena, ņemot vērā pašreizējo tirgus situāciju un attīstības projekta iespējamo ekskluzivitāti ir prognozējama 3500 – 3800 EUR/m2.

Papildus informācija pieejama pēc pieprasījuma.

Izdevīgs piedāvājums, īpaši labi piemērota vieta nelielam ekskluzīvam dzīvokļu mājas projektam!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums