Rīga, Maskavas forštate, Gogoļa iela

Pārdod investīciju objektu – strādājošu dzīvokļu viesnīcu Rīgā!

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

3 449 m2

Zeme

1 533 m2

Stāvs

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod investīciju objektu – strādājošu dzīvokļu viesnīcu Rīgā. Viesnīca atrodas Rīgas centrā Gogoļa ielā, kas ir īsas pastaigas attālumā no paša Rīgas centra. Blakus viesnīcai atrodas centrālā dzelzceļa stacija (ieskaitot Rail Baltica) un autoosta. Tuvumā ir tādi galvenie tūrisma galamērķi, kā vecpilsēta un Rīgas vēsturiskais centrs ar jūgendstila arhitektūras bagātību un lielāko daļu pilsētas apskates objektu.
Piecu stāvu Rūdolfa Fīlipa Donberga projektētā viesnīcas ēka, kas celta 1900. gadā ir bagātīgs jūgendstila arhitektūras mantojums. Ēkas kopējā platība 3499 m2, dzīvokļu platība 2 294 8 m2, potenciāls izbūvēt vēl istabas 450 m2 (aptuveni 18 istabas mansarda stāvā).
Viesnīcas ēka 2021. gadā tika pilnībā pārbūvēta, ieskaitot jaunu jumtu, jaunas grīdas, kāpnes, liftus un visas pārējās telpas. Būvniecības gaitā tika atjaunotas vēsturiskās sienas (ķieģeļu mūris) rūpīgi saglabājot vēsturiskās detaļas. Tika veikta pilnīga vēsturisko elementu, piemēram, fasādes, ieejas durvju un jumta torņa, restaurācija un atjaunošana. Ēkā ir nodrošināta augstas kvalitātes siltumizolācija, ugunsdrošas un skaņu necaurlaidīgas iekšsienas, trīskārši stiklotas hermētiski noslēgtas vienības, visaugstākās kvalitātes vadošo ražotāju materiāli (Rukki jumta segums, Rockwool siltumizolācija, Uponor cauruļvadi u.c.). Ēkā ir ierīkotas vismodernākās inženierkomunikācijas: neatkarīga gāzes apkures stacija ar regulēšanu katrā telpā (izmaksā līdz pat 60% lētāk nekā komunālā apkure), mūsdienīgi augstas kvalitātes lifti (izbūvēti, lai nodrošinātu piekļuvi 6 stāvā), centrālā novērošanas sistēma (70 videokameras), inteliģenta ugunsgrēka signalizācijas sistēma ar detektoriem visā ēkā, moderna durvju slēdzenes sistēma, kas ļauj neatkarīgu piekļuvi ar PIN kodu, kas saņemts pa tālruni.
Pēc pārbūves ēkā ir izveidota dzīvokļu viesnīca ar 92 apartamentiem. Katrs apartaments ir veidots ērtai un pilnvērtīgai dzīvošanai kā dzīvojamā dzīvoklī. Lielākā daļa apartamentu ir 25 m2 platībā. Tajos ir iebūvēta virtuves daļa, dušas/vannas telpas, atpūtas un guļamzonas daļas. Pieejams internets, veļasmašīna un stāvvieta automašīnām. Visi apartamenti ir ļoti gaiši, un no tiem paveras skats uz Rīgas centru, jo ir vismaz divi lieli logi. Rīgā starp 4 zvaigžņu viesnīcām dzīvokļu viesnīca ir vienīgā, kurā visi numuri ir pilnībā aprīkoti ilgtermiņa uzturēšanās vajadzībām.
Namā esošie apartamenti ir apzināti veidoti tā, lai ikvienam viesim būtu iespēja atrast tieši savām vajadzībām, vēlmēm un sajūtām piemērotāko vietu.
Dzīvokļu viesnīcas biznesa modeļi ļauj apkalpot gan privāto sektoru, gan biznesa segmentu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums