Rīga, Centrs, Marijas

Kultūras nams

Cena

3 570 000 €

Platība

4 482 m2

Zeme

966 m2

Stāvs

5
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Tiek pārdots bijušais Dzelzceļnieku nams kurš tika celts 1976. gadā un pēc rekonstrukcijas 2002. gadā darbojas kā Maskavas kultūras un biznesa centrs . Piecstāvu ēka, kas ietver arī vienu pazemes stāvu, aizņem kopējo platību 4482,4 m². Ēka ir pazīstama ar savu unikālo arhitektūru un bijusi kultūras pasākumu norises vieta, kurā iepriekš notikušas teātra izrādes, kinoseansi un citi kultūras pasākumi.

Īpašums atrodas Rīgas pilsētas centrā, kvartālā, kuru veido Marijas, Alfrēda Kalniņa, Kr.Barona un Merķeļa ielas. Apkārtne ir labi attīstīta un prestiža, to raksturo intensīvas gājēju un transporta plūsmas, kas nodrošina ērtu piekļuvi īpašumam. Īpašums ir pilnībā aprīkots ar visām nepieciešamajām komunikācijām, ieskaitot elektroapgādi, ūdensvadu, kanalizāciju un centralizēto apkuri. Nekustamā īpašuma zemesgabala platība ir 966 m².

Izsolē nekustamā īpašuma objektam Marijas ielā 7 norisināsies no 20. augusta līdz 19. septembrim, pieteikšanās izsolei noteikta līdz 9.septembrim. Nekustamā īpašuma izsoles sākuma summa noteikta 3,57 miljoni eiro apmērā ar 10 000 eiro soli.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums