Rīga, Skanste, Vesetas iela

Pārdod īpašumu Rīgā ar projektu daudzstāvu biroja ēkai

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Zeme

4 775 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod īpašumu Vesetas ielā 9 ar projektu daudzstāvu biroja ēkai ar kopējo platību 19 080 m2. Zemesgabals 4775m2 platībā atrodas Rīgas vēsturiskā centra aizsardzības zonā, blakus daudzstāvu biroju ēkai “Rietumu Capital Centre.” Šobrīd zemesgabala teritorijā atrodas 3 ēkas: izglītības iestāde, sardzes ēka, garāža.

Projekta iecere paredz zemesgabalā celt daudzstāvu biroja ēku, pirms tam nojaucot visas teritorijā atrodošās ēkas un būves, žogi gar bērnudārzu teritorijām saglabājami.
Ēkas iekšējā plānojumā primāri ņemti vērā ugunsdrošības apsvērumi un prasības publiskai būvei. Ēkā plānoti 3 vertikālo komunikāciju mezgli – kāpņu telpas ar liftiem (kopā 6 lifti).
Biroju iekšējais plānojums izstrādātajā būvprojekta minimālā sastāvā nav detalizēts, pieļaujot plānojuma precizējumus atkarībā no perspektīvo nomnieku daudzuma un darbības specifikas. Stāvā ieplānoto palīgtelpu – tualešu, dušu – daudzums aprēķināts proporcionāli biroju platībai.
Ēkas 1.stāva centrālajā daļā projektēts vestibils ar recepcijas zonu. Šajā stāvā plānots salons vai galerija, kā arī kafejnīca ar palīgtelpām. Pārējos ēkas stāvos plānotas izīrējamas biroju platības un autonovietnes.
Projektētajā ēkā plānots ierīkot “A” klases kritērijiem atbilstošas biroja telpas.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums