Saulkrastu novads, Saulkrastu pilsēta, Ainažu iela

Viesnīca pie jūras Saulkrastos

Cena

2 900 000 €

Platība

3 515 m2

Zeme

62 800 m2

Stāvs

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Viesnīca “Minhauzena Unda” atrodas Saulkrastos, 45 km attālumā no Rīgas - pilsēta Vidzemes rietumos, Rīgas jūras līča piekrastē. Saulkrasti ir saulainākais Latvijas novads, kura piekraste izceļas ar augstām priežu kāpām un ikvienam brīvi pieejamo ainavisko pludmali, kur smelties iedvesmu un spēku visu cauru gadu.

Priežu koku ieskautā viesnīca “Minhauzena Unda” ir nosaukta barona Minhauzena vārdā. Viesnīca nodrošina telpas banketu, kāzu pasākumiem, semināriem, naktsmītnēm un atpūtai. Pieejamas vairākas zāles ar ietilpību – līdz 500 cilvēkiem, konferenču zāle ar visu nepieciešamo tehnisko nodrošinājumu – līdz 400 cilvēkiem.

Modernā un ērtā viesnīca ir izvietota rāmā un noslēgtā vietā blakus mežam, un tikai 300 metru attālumā atrodas Baltijas jūras krasts. Viesnīcā iespējams izvietot līdz 150 viesiem. Numuros ir televizors un duša. Viesnīca piemērota arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Dienas nogurumu veldzēs sauna un baseins. Viesnīca nodrošina pilnībā aprīkotu virtuvi ēdinātāju vajadzībām. Viesu labsajūtai un aktīvai atpūtai, tuvumā esošais, sporta laukums, telšu vietas un piknika vieta pagalmā.

Īpašuma sastāvs:
-Zeme 6,28 ha;
-Viesnīca ar kopēju platību 1617 m² - 3 virszemes stāvi, 1 pazemes stāvs.
-Ēka pasākumiem ar kopējo platību 1898 m² - 3 virszemes stāvi, 1 pazemes stāvs.
-Sargu māja.

Īpašums tiek pārdotas ar visu nepieciešamo uzņēmējdarbībai, sākot ar svinību un galda piederumiem, mēbelēm un telpu aprīkojumu, beidzot ar tehniku āra darbiem un izklaidei.

Pieejams elektrības pieslēgums, vietējā ūdensapgāde (dziļurbums ar attīrīšanas iekārtām), vietējā kanalizācija (bioloģiskā), apkure - centrālā.

Brīvdienu viesnīca “Minhauzena Unda” - Tavām brīvdienām, retrītiem un mieram, Vidzemes jūrmalas pērlē.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums