JURMALA DUNE – ekskluzīvs privātmāju ciemats

JURMALA DUNE - ekskluzīvs privātmāju ciemats

JURMALA DUNE ir mūsdienīgs un multifunkcionāls slēgta tipa ciemats. Piedāvājumā ir zemes apbūves gabali.

❗️Īpašais piedāvājums: 2500 m2 apbūves zemes gabals un 208 m2 plaša "Honka" Skandināvu Villa Lux, kopā 650 000 EUR*. "Honka" ir pasaulē vadošais koka māju ražotājs. Jau vairāk nekā 65 gadus šis ir ģimenes uzņēmums, un mājas tiek ražotas tikai no slavenās somu priedes Somijas rūpnīcā. Honka cienījamo klientu vidū ir Ričards Brensons un pat Anglijas karaliskā ģimene. Ikvienam mājas pircējam būs iespēja apmeklēt Honka rūpnīcu Somijā un iepazīt, kā tiek izgatavotas šīs ievērojamās koka mājas.
*Skandināvu koka māju ražotājs "Honka" Villa Lux mājas komplekts bez apdares materiāliem

JURMALA DUNE ir dabas ieskauta privātā pilsētvide Jūrmalā, Lielupes krastā, kurā plānots realizēt privātmājas un villas, rindu mājas, trīs mazstāvu dzīvokļu mājas, kūrortviesnīcas, kas piedāvās Jurmala Dune iedzīvotājiem un viesiem plašu un daudzveidīgu pakalpojumu klāstu, tostarp, restorānus, SPA un aktīvās atpūtas iespējas, elektroauto uzlādes iespējas un citus pakalpojumus, kuri nodrošinās pilnvērtīgu dzīves baudījumu. Ciemata kopējā platība ir 25 ha apmērā, tajā jau ir pieejamas pilnībā labiekārtotas publiskās zonas ar apgaismotiem, bruģētiem ceļiem, ietvēm un veloceļiem, kā arī atpūtas zonām.

Teritorijā kopumā atrodas vairāk nekā 30 zemes gabali dažādās platībās no 2500 līdz 10 600 kvadrātmetriem. Katram zemesgabalam pieejamas visas nepieciešamās komunikācijas - ūdens, gāze un elektrība.

Ciematam ir izstrādāta koncepcija un tās kopējā vīzija. nosakot apbūves un arhitektūras vadlīnijas. Ēku fasāžu apdarē pamatā jāizmanto dabīgi materiāli - akmens, koks, stikls, kā arī pieļaujam augstvērtīgs dekoratīvais apmetums.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums