Rīga, Āgenskalns, Raņķa dambis

Reta investīciju iespēja līdz 20.jūnijam!

Cena

220 000 000 €

Platība

88 372 m2

Zeme

9 192 m2

Stāvs

30
Nosūtīt ziņu broker link arrow

🌍 Simbolizējot pārliecību, stabilitāti, jaunākās tehnoloģijas un kvalitāti, Zunda Towers tiecas augšup un atklāj jauno 21. gadsimta Rīgas panorāmu. Izbaudiet arhitektūras pilnību un nepārspējamu dzīves līmeni. Izskatām piedāvājumus uz Zunda Towers iegādi, piesakoties uz Informal Tender līdz 20.jūnijam. 🌍

👉 Pieteikties uz Informal Tender šeit: https://docs.zundatowers.com/

Baltijas valstu sirdī, Rīgā, Latvijas galvaspilsētā, Daugavas upes krastā atrodas viens no augstākajiem ēku kompleksiem Baltijas valstīs - Zunda Towers.

Zunda Towers atrodas Rīgas centrā - vietā, kur 21. gadsimta metropoles enerģija saplūst ar 800 gadu senās Eiropas galvaspilsētas vēsturi un tradīcijām.

Īpašums sastāv no zemesgabala 9192 m2 platībā un uz tā esošajām ēkām, kuru kopējā platība ir 89 000 m2.

Divas 30 stāvu augstceltnes - torņi - viena no tām paredzēta Premium klases birojiem, bet otra - dzīvokļiem. Iespējams attīstīt dzīvokļu torni kā īres dzīvokļus, kā viesnīcu, kā zīmola rezidences, vai apvienot un īrēt vai pārdot dažus dzīvokļus, bet pārējos ierīkot viesnīcas numuriņus. Ēkas aprīkotas ar augstākās kvalitātes energoefektīvu fasādi, gaisa mitrinātāju, elektromobiļu uzlādes stacijām, inteliģentām ēku vadības sistēmām, ātrgaitas liftiem, automātisko ugunsdzēsības sistēmu, piekļuves karšu sistēmu iekļūšanai telpās, 24/7 drošības sistēmu, optisko internetu.

Zunda Towers ir četru līmeņu stāvvietas ar 628 stāvvietām un plaša pieņemšanas telpa ar 20 m augstiem griestiem. Teritorijā esošās jau restaurētās četras koka mājas var izveidot par papildu pakalpojumu sniegšanas vietām augstceltņu iemītniekiem un apmeklētājiem (pārtika, medicīna, skaistumkopšana vai citas).

Pateicoties unikālajai arhitektūrai, elegantās ēkas ar stikla fasādi piepilda dabiskā gaisma. Turklāt torņu arhitektoniskie risinājumi ir projektēti, nosakot minimālo dienasgaismas intensitātes slieksni, tādējādi veicinot maksimālu dienas gaismas iedarbību un lieliskus skatus visās ēku telpās. Unikālā logu atvēršanas sistēma ļauj gaisam iekļūt visos līmeņos. Cilindriskās fasādes trīsdimensiju formu projektējis pasaulslavenais arhitekts Helmuts Jahns, bet interjera dizainu un visas piegulošās teritorijas dizainu projektējis viens no Latvijas labākajiem arhitektiem - Andis Sīlis.

Turklāt kompleksa plašākā redzējuma ietvaros ir izstrādāta iecere trešā torņa projektam, kas paceļas līdz ievērojamam trīsdesmit stāvu augstumam. Teritorija sastāv no zemes vairāk nekā 8000 m2 un četrām ēkām ar pašreizējo kopējo platību 3000 m2. Tornis, kas sasniegs 120 metru augstumu, leposies ar dāsnu 15 000 m2 platību, kas paredzēta biroja telpām. Papildus šiem birojiem tornī paredzētas arī labiekārtotas konferenču telpas, administratīvās telpas, viesmīlīgs vestibils un eleganta bāra un restorāna zona. Lai apmierinātu iemītnieku un apmeklētāju vajadzības, tornis piedāvā ērtu stāvvietu risinājumu, kurā kopumā trīs pazemes līmeņos pārdomāti sadalītas 419 stāvvietas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums