Rīga, Centrs, Skolas iela

Jūsu nākotne vēsturiskā ēkā Rīgas centrā

Cena

3 400 000 €

Platība

4 933 m2

Zeme

1 197 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ēkai Skolas ielā 32 ir izstrādāts un saskaņots pilns rekonstrukcijas projekts, paredzot mansarda stāva izbūvi un pazemes stāvvietu pagalma daļā. Būvprojekts sevī ietver pilnu projekta dokumentāciju tai skaitā visu komunikāciju sadaļas, DOP (darba organizācija), SAT (ārējā siltumapgāde) u.c. Dzīvokļiem izstrādāti interjera projekti saglabājot ēkas vēsturisko auru, pielāgojot to modernai dzīves videi. Projekta autori ir godalgoti arhitekti no SIA “MARK ARHITEKTI”, kas piedalījušies tādos projektos kā Rīgas Pils rekonstrukcija, Rīgas Apgabaltiesas jaunbūve, viesnīcas jaunbūve Kungu ielā, Vecrīgā u.c.
Ēkas Skolas ielas daļā izvietoti 35 dzīvokļi, kas izceļas ar racionālu plānojumu un pārdomātiem risinājumiem. Katrā no tiem paredzēta vieta iebūvētajiem skapjiem, 2 vannas istabas lielākajos dzīvokļos, individuāli komunālo pakalpojumu skaitītāji, kā arī mantu glabātuve Ēkas pagrabstāvā. Mansarda dzīvokļiem ekskluzivitāti piešķir slēgtās terases uz pagalma pusi.
Ēkai Skolas ielā 32 būs pieejamas gan pazemes un virszemes autostāvvietas, gan droša velo novietne, kā arī telpa, kurā uzglabāt sporta inventāru un bērnu ratiņus. Katrā ēkas korpusā paredzēts moderns lifts.
Ēku ir iespējams pilnībā izmantot tikai dzīvokļu izbūvei, tādēļ papildus ir izstrādāts ēkas plānojuma variants Stabu ielas daļā plānojot 10 dzīvokļus biroju telpu vietā.
Ēkā paredzēti 35 dzīvokļi ar vienu līdz trīs guļamistabām (platībā no 28.1 līdz 131.8 m2), kā arī 10 biroju telpas (platībā no 83.0 - 112.0 m2).
Ēkas kopējā platība 4933 m2.
Ēkas kopējā lietderīgā platība 3837 m2.
Dzīvokļu platība 2518,8 m2.
Biroju telpu platība (var tikt pielāgotas dzīvokļu izbūvei) 923,4 m2.
Komerctelpu platība 343,5 m2.
Kopā pazemes un virszemes autostāvvietas 10 gab.
Arhitekts Konstantīns Pēkšēns ēku projektējis 1904.gadā kā īres namu. Ēka ir racionālistiska jūgenstila piemērs.
Skolas iela ir viena no elegantākajām un sakoptākajām ielām Rīgā, ar izbūvētu veloceliņu un restaurētiem namiem. Šī ir viena no pieprasītākajām Rīgas centra daļām, pastaigas attālumā ir skaistais Esplanādes parks, vairāki restorāni, kafejnīcas un veikali, kā arī mācību iestādes.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums