RAMONA SIMONA BALTRE

Pārdošanas konsultante

RAMONA SIMONA BALTRE

Plašā darba pieredze un izkoptās kompetences juridiskajā, sabiedrisko attiecību, kā arī vadības jomā ļauj Ramonai Simonai Baltrei darboties Latvia Sotheby’s International Realty kā profesionālam nekustamo īpašumu darījumu vadītājam. Arī vairākas augstākās izglītības – menedžments, sabiedriskās attiecības, jurisprudence un pedagoģija – dod Ramonai Simonai plašāku redzējumu situācijām un rast tām efektīvākos risinājumus. Augsta komunikācijas prakse ir tā, kas ļauj veidot ilgtermiņā noturīgas attiecības ar klientiem. Ramonai Simonai šī saikne šķiet ļoti būtiska.

“Katra klienta vēlmes ir īpašas! Mani motivē un vada sajūta, ka varu palīdzēt un būt klātesoša, piepildot cilvēku sapņus. Jo sapnis par īpašuma iegādi cilvēku dzīvēs lielākoties ir liels, nozīmīgs un paliekošs notikums.”

Ramona Simona ir uz sadarbību un rezultātu orientēta personība, kurai ļoti tuvas ir Latvia Sothebys International Realty kvalitātes – elegance, komforts, luksuss un ekskluzivitāte, kā arī augsts sniegto pakalpojumu līmenis.

Valodas: latviešu, angļu, krievu.